ALDI Magyarország

4.2.8
Az ALDI alkalmazással egy pillanat alatt elérheti aktuális ajánlatainkat és nyitvatartásunkat!
3.3/5 Votes: 1,410
Updated
Aug 10, 2022
Size
13.72 MB
Version
4.2.8
Requirements
7.0
Downloads
100,000+
Get it on
Google Play

File Click here...

Report this app

Description

Az ALDI alkalmazással egy pillanat alatt elérheti aktuális ajánlatainkat és nyitvatartásunkat!

Megújult ALDI mobil applikációnkkal otthonról vagy útközben is könnyedén és kényelmesen tájékozódhat aktuális ajánlatainkról, és ha szeretné, a kiválasztott termékekről akár emlékeztetőt is kaphat. Természetesen az alkalmazásban részletes tájékoztatót kaphat a termékeinkről, azok összetevőiről, jótállási idejéről.

Az alkalmazásban írható digitális bevásárlólistának köszönhetően garantáltan nem felejt el semmit vásárláskor. Ha valamit nem szeretne azonnal megvenni, felteheti személyes kívánságlistájára, hogy ne maradjon le a következő vásárlásnál.

Ha a legközelebbi ALDI üzletet keresi egy idegen városban, az alkalmazás lesz a legjobb társa. Könnyedén megtalálhatja a legközelebbi ALDI-t, és egyben megtudhatja az egyes helyszínek aktuális nyitvatartási idejét.

Minden egyben: Az új ALDI alkalmazással nem csak a termék ajánlatok között igazodhat el könnyedén, hanem a receptek világában mindig megtalálja a mindennapokhoz megfelelő ételeket és kedvenceit is elmentheti magának, ráadásul egy kattintással hozzáadhatja a bevásárlólistájához az összetevőket, hogy a következő vásárláskor sem felejtse el a kívánt recept hozzávalóit!

What's new

További kisebb hibajavítások és folyamatok, funkciók stabilizálása.

Images