Trafiken.nu i Stockholm

1.16.0
0/5 Votes: 0
Updated
Aug 12, 2022
Size
9.09 MB
Version
1.16.0
Requirements
7.0
Downloads
50,000+
Get it on
Google Play

File Click here...

Report this app

Description

Koll på läget innan du ger dig ut i trafiken!

Kommer jag att hinna i tid till mötet? Tänk om det är köer i tunneln i dag! Borde jag välja en annan väg? Med hjälp av den här appen kan du uppdatera dig om trafikläget innan du ger dig ut på vägarna. Aktuell trafikinformation, direkt från trafikledningen för Stockholmsregionen, ger dig chansen att planera din resa smartare, oavsett om du pendlar med bil eller om du reser med kollektivtrafiken på vägarna.

I appen får du:
– snabb överblick över trafikläget med information om köer, olyckor, hinder, broöppning, vägarbeten etc
– livebilder från 300 trafikkameror
– information vid större händelser som påverkar trafiken i hela regionen
– möjlighet att prenumerera på notiser om störningar på just din resväg
– information om aktuellt väglag
– smidig tillgång till artiklar om planerade störningar

I appen hanteras inga personuppgifter. De uppgifter du uppger i samband med att du sparar en bevakning hanteras enligt lagar och förordningar som gäller för Stockholms stad. Uppgifterna om bevakningen sparas tills du själv tar bort en bevakning.

Trafiken.nu Stockholm är en del av Trafik Stockholm. Trafik Stockholm är en samverkan mellan Trafikverket, Stockholms Stad, Nacka kommun och Region Stockholm. Appen är inte en navigator utan är tänkt att användas i syfte att ge dig relevant information om aktuellt trafikläge innan du startar din resa.

Läs mer om tillgänglighet i appen här: https://trafiken.nu/tillganglig_app_sto/

What's new

Nu är det ännu lättare att få koll på trafikläget innan du åker! I den här uppdateringen har användargränssnittet förbättrats för att göra det enklare att ta del av appens innehåll och funktioner. Det finns också en ny vy som visar alla dina favoritmarkerade kameror så att du snabbt kan se trafikläget längs din resväg.

Images